1.6.2017 pentujen kuulumisia

Pennut ovat isoja! Tänään käytin ne sirutuksessa ja pentutarkastuksessa, suurin painaa jo 5,3kg… onneksi muut kaksi ovat pienempiä (vähän), 4,5kg ja 3,5kg. Ne ovat syöneet kiinteää ruokaa vain kolmesti päivässä, mutta täytyy ainakin tuon ison pennun ruoan määrää vähän pienentää. Siru  imettää niitä vielä säännöllisesti ja alkaa olla vain varjo itsestään. Lisäksi iso musta on selkeästi sen lempilapsi, mikä ehkä selittää osaltaan lapsen vyötärönympärystän….

Pentujen kodit ovat melkein jo selvinneet. Kaikille halukkaille tiedoksi, että ruskea ei ole vapaana :D. Jännä miten väri voi ollakin tärkeä asia koiraa valittaessa. Tai on se varmaan jollekin ihan relevantti valintaperuste, itse en vaan osaa ajatella asiaa niin. Itselleni se kaikki muu on oikeastaan tärkeämpää kun etsitään harrastuskoiraa.

Tällä hetkellä en ota pentutiedusteluita vastaan, muutamalla tosi hyvälle ehdokkaalle on jo joutunut sanomaan ei, kun pennut tosiaan ovat vasta vähän yli 5vk. Vielä ei voi tietää minkälaisia heistä tulee ja minkälainen koti on kellekin paras. Toivottavasti osaan päättää asian parin viikon sisällä. Helppoa se ei tule olemaan.

 

Tässä Tanjan ottamia kuvia pennuista eiliseltä;

IMG_5467 IMG_5468 IMG_5483 IMG_5496 IMG_5515 IMG_5521