12.2.2016 kiirettä pukkaa…

Nimittäin niin työ- kuin harrastusrintamallakin. Töissä eletään nyt vuoden hektisintä aikaa ja se kyllä tuntuu. Työpäivät olen onnistunut pitämään suht maltillisina, eikä omat aivot kovin paljon pisempää päivää suostuisi toimimaankaan. Mutta sitten ollaan viikonloppuja töissä ja talvilomista on turha edes haaveilla. Toisaalta vapaa-aikaa osaa sitten arvostaa sitäkin enemmän.

Töiden lisäksi tunteja viikosta syövät tällä hetkellä töihin liittyvä opiskelu ja harrastusten puolella kuukauden pääästä oleva talvinome. Huomenna mennään tekemään vielä maastotsekkaus ja sen jälkeen on edessä kutsut, majoitusten ja ruokailujen sumpliminen ja lopullinen talkoolaislistan valmistuminen. Ja sitten pistetään kädet ristiin ja toivotaan, että kaikki menee hyvin.

Keväälle on lyöty lukkoon pentutteffien aika, 23.4.-24.4.2016 kokoonnumme Surkeelle. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsisi tulemaan.  Osa kasvateista asuu hyvinkin kauakana, joten tämä olisi loistotilaisuus nähdä pentuesisaruksia ja päästä vaihtamaan kuulumisia. Myös koulutukseen on panostettu, Tuomisen Kati tulee kouluttamaan kasvatteja.

Nyt tekisi melkein pikakelata tuonne kevääseen, ulkona sataa räntää ja työvuori kasvaa :/

Vähän pisemmän tähtäimen suunnitelmista sen verran, että jos kaikki menee hyvin, Siru tullaan astuttamaan vuoden 2017 aikana. Tähän on kuitenkin vielä niin pitkä matka, että palataan tähän asiaan sitten myöhemmin. Tarkoitus olisi saada ainakin alokasluokan ykköset sitä ennen, eikä avoimen luokan tuloskaan haittaisi. Ohjelmassa on myös muutama näyttely ja luonnetesti ennen pennutusta. Näistä kaikista kovin nakki on todennäköisesti tuo viimeinen, ei ole nimittäin ollut helppo päästä noihin viime vuosina…