18.3.2019 kevään kuulumisia

Kevät on jo pitkällä ja vihdoin on toiveita että lumet alkaisivat kadota. Koirilla on ollut tosi tylsä alkuvuosi kun aktiviteetit on rajoittuneet lyhyisiin jäällä ja tiellä tehtyihin lenkkeihin. Tosin onpa nyt  nähty sekin että eivät ne siitä hajoa.

Sirun tytöt on nyt kaikki luustokuvattu sekä Myrttiä lukuunottamatta myös silmät ja polvet on tutkittu. Myös Rusti kävi silmätarkissa.

Sirun juoksu alkoi viimein ja pääsimme helmikuun puolivälissä Bagheeran luokse käymään. Astutus meni hyvin ja ultrassa näkyi viime perjantaina kahdeksan pentua! Siru on jo selkeästi pyöristynyt ja sen olo lopputiineydestä voi olla jo tukala tuommoisen lastin kanssa, etenkin kun pentuja voi olla enemmänkin.  Nou/Nome/wt/metsästysharrastajilla on siis edelleen mahdollisuus napata tästä koppi ja laittaa itselleen hyvä harrastuskaveri!

Rusti kävi ahkeroimassa talvinomessa hienoin tuloksin, riistaluokassa hyvä sijoitus ja joukkuekisan voitto Mäntän joukkueessa. Hyvä Rusti ja Janne!

Tänään selvisi että pääsemme rotuyhdistyksen nome-valmennusrenkaasen! Mahtava juttu että tämmöistä pystytään järjestämään.