Latest News

19.2.2015

Nyt kun illat alkavat jo valostua, ajattelin ryhdistäytyä ja laittaa vähän mustia koekuosiin kevääksi. Siis hallinnan osalta, millekään muulle ei oikein vielä voi tehdä mitään. Eilen lähdin töistä vähän aiemmin, kun oli niin nätti ilma ja mentiin Riesan ja Sirun kannsa JSPKH Ry:n kentälle. Ihan luksusta, aurattu kenttä ja tilaa on tosi reilusti! Tein paikallaolo- ja luoksetulotreeniä Katin harjoitusta mukaellen (video täällä).  Ja sitten ihan tylsää seuraamista maassa olevia dameja kohti ja niiden välistä. Täytyy ottaa asiakseen käydä tuolla säännöllisesti. Siellä mahtuu tekemään vaikka mitä.

Illalla otin vielä lenkille damin mukaan ja jätin välillä taaksemme sen jommallekummalle. Eipä nuo treenit isoja ponnistuksia vaatisi. Mutta kyllä itsestä ainakin huomaa, että pimein talviaika on vähän sellainen aivotsylissä -jakso, ei oikein jaksa mitään kovin säännöllisesti tehdä. Ja tekeehän lepo koirillekin hyvää välillä.

Reisa ja Siru 18.2.2015

Reisa ja Siru 18.2.2015

 

Edellisenä launtaina kerittiin muuton lomassa käydä moikkaamassa Elmaa, Ruskaa ja Hugo-poikaa Puuppolassa. Hugo oli pikkupentuna pienin pojista, vaan ei ole enää :).  Siitä on kasvanut oikein komea ja ryhdikäs koira, joka osaa myös käyttäytyä hienosti. Perusasiat oli hyvin hallussa, pikkuisen vielä  treeniä hihnassa kulkemiseen, niin hyvä tulee.  Alla tosi pimeä kuva Hugosta, keli ei ollut kännykkäkameran kaveri.

Terkkuja Hugon kotiväelle, hienon koiran olette kasvattaneet! Koitetaan nähdä nyt keväällä vähän useammin ja päästä tekemään niitä noutojakin kun kelit alkaa olla kohdillaan.

 

Hugo, Korven Akan Hosuli.

Hugo, Korven Akan Hosuli.