19.4.2018 flattien koulutusviikonloppu, pentutreffit, Eurochallenge

Rotuydistys järjesti viime viikonloppuna Ylistarossa upean tapahtuman, jossa kokeneet harrastajat kouluttivat koko viikonlopun flattiharrastajia. Kyseessä oli mestaruuden tukitapahtuma. Heino idea, josta toivottavasti tulee perinne!

Koska pentutreffit oli jo aiemmin sovittu samaan ajankohtaan, siirsimme ne vain pelipaikalle. Vinha ja Nekku olivat paikalla Sirun pennuista, Siru ja Miina Muumit-pentueesta sekä tietysti vahvistuksemme Rusti. Kaikki olivat ilmeisen tyytyväisiä saamiinsa oppeihin. Omalla porukalla kerittiin näyttää myös kakaroille riistaa, joten sekin asia nyt nyt sitten taas päivitetty talven jäljiltä. Kaikki myös pääsivät tutustumaan korppiin, joka ei kellekään aiheuttanut mitään ylimääräisiä tunnekuohuja.

Sirun avo/voi ryhmä harjoitteli kaksi päivää markkeerauksia, nyt on sekin vaje siis paikattu pitkäksi aikaa :D. Nuoriso ja Miina olivat tehneet paljon muutakin, lisäksi tekee tosi hyvää kaikille oppia työskentelemään ja odottamaan vuoroaan ryhmässä. Alla muutama Jannen ottama kuva:

täys-2230 täys-2239 täys-2249

 

Aikamoisena pommina Sirua ja minua pyydettiin Suomen joukkueeseen Eurocallenge Team Event-tapahtumaan Englantiin heinäkuun lopulla. Kysessä on suuret erä- ja maaseutumessut, jossa on näytöskokeena kolmen eri noutajarodun muodostamien joukkuiden välinen kisa. Joukkueet on kutsuttu kymmenestä maasta mukaanlukien Suomi. Vuorokauden asiaa miettiyäni päätin lähteä, ei tällaista tilaisuutta välttämättä enää koskaan tule. Myös kesäinen Englanti houkuttelee tosi paljon, kuten myös messuostokset 🙂

Tapahtuman tarjontaa voi käydä kurkkimassa täältä: https://www.thegamefair.org/

Yhteistyötoimikunnan virallinen vahvistus joukkeesta on täällä https://yttmk.yhdistysavain.fi/?x170737=193326

Koska reissu ei ole ihan halpa, järjestää tiimimme varainkeruukoulutuksia nyt alkukeväästä ja kesästä. Tässä ensimmäinen koulutuksemme, jos jolla kulla on vielä vappuviikonlopun suunnitelmat auki. Ilmoittelen täällä myös muista tulevista koulutuksista, jos joku ei ole fb:ssa, jossa ne muuten näkyvät.

koulutusilmoitus-1