21.11.2020 kuulumisia

Tellu on rekisteröity Suomen Kennelliittoon (kesti n. kuukauden) ja saanut myös molemmat rokotukset. Parin viikon päästä olisi tarkoitus aloittaa tottistreenit kerta viikkoon hallissa sen kanssa. Tellu on edelleen töissä mukana arkisin ja mukavasti on keritty siellä harjoitella kaikennäköistä, vaikka tuntuu että mitään ei ole ehditty tehdä. Kaikkea se melkein osaa jo vähän, eikä tietysti voi paljoa tuon ikäiseltä vaatiakaan. Tänään oli ohjelmassa tutustuminen riistaan, en kyllä muista onko se nähnyt aikaisemmin variksia tai kania, mutta ei niiden kanssa ainakaan mitään ongelmia ollut 😊.

Marraskuun alussa mökillä

Helppo ja vaivaton pentu, jonka kanssa pitää muistaa vaikeuttaa tehtäviä kun koira hoksaa kaikki niin helposti. Nyt on vähän jännäkausi joka ilmenee karvojen nosteluna uusissa tilanteissa, mutta rohkeasti Tellu menee tutkimaan asioita sen jälkeen.

Tänään oli kolme Sirun ja Bagheeran pojista meillä käymässä. Oikein kivoja nuoria uroksia! Alla muutama kuva. Keli ei tosin ollut häävi kuvaamiseen. Kaikilla oli suuri miellyttämishalu ja hyvä kontakti, olivat äänettömiä ja tasapainoisia. Ulkonäöllisesti vielä vähän eri kehitysvaiheessa, mutta oikean kokoisia ja hyvät raamit omaavia uroksia.

Kaarne
Kräkki
Urpulintu