23.7.2020 Kuulumisia, Riesan mejäkoe

Heinäkuun alku on mennyt ihmetellessä Sirun sitkeää ontumaa, joka ehkä toivottavasti alkaisi nyt olla ohi. Kahdesti käytin sitä hierojalla ja kahdesti osteopaatilla ja nyt pitäisi pikkuhiljaa palata normaaliin aktiiviseen elämään. Kyseessä ilmeisesti vain sitkeä lihasjumi, joka ei alkukesän kovan treenin ansiosta kerinnyt oikein koskaan mennä ohi. Osteopaatin kanssa on varmasti jatkossakin treffejä, niin hyvää ja hyödyllistä tietoa sieltä saa mukaan! Varovasti olen nyt ilmoittanut sen muutamaan kokeeseen, katsotaan miten kinttu kestää. Kipulääkkeitä ei onneksi ehditty käyttää joten ei tarvitse laskeskella doping-varoaikoja.

Riesan kanssa kävimme perinteisessä Mäntän Seudun Nuuskut Ry:n mejäkokeessa. Riesa ehkä vähän alisuoritti, toki oli tiedossa ettei se juuri makauksille jarruttele, mutta jäljestys oli aaltoilevaa jota se ei kyllä yleensä ole. Luultavasti kuuma keli teki tepposet, liinakaan ei ollut yhtään niin kireällä kuin yleensä joten ehkä Riepu vähän joutui vauhtia laskemaan jotta jälki pysyy nenässä. Ja sitten kyllähän se voittajajälki on jotain ihan muuta kuin avo-jälki! Jos en olisi välillä nähnyt pyykkipoikia ja tuomarin ja oppaan seuraavan perässä, niin olisin kyllä epäillyt Riesan eksyneen :D. Harjoituksissa ei ole taidettu koskaan noin pitkää jälkeä edes tehdä. Kokonaisuuteen pitää kuitenkin olla tyytyväinen. Katkokulman Riesa ratkaisi melkoisen ahertamisen jälkeen, mutta eipä sitä olla harjoiteltukaan kuin pari kertaa. Jatkoa ajatellen pitäisi saada se myös innostumaan makauksista. Todennäköisesti seuraava startti on ensi vuonna, joten onhan tässä taas aikaa suunnitella 🙂

Viikonlopun paras anti oli taas loistava seura ja yhdessä tekemisen meininki. Onni on kuulua tämmöiseen porukkaan!

Kohta alkaa vuoden paras aika, linnustuksen alkuun on enää vajaat kolme viikkoa! Lisäksi laumamme saa todennäköisesti syksyllä uuden jäsenen, ellei nyt sitten korona tee mutkia matkaan. Ylipäätään soisi ihmisten vielä muistavan turvavälit ja käsien pesut, voi tulla ankea loppu vuosi jos nyt herpaannutaan.

kuva Raisa Ahtola-Järvinen. Avoimen luokan paras oli Mei Dan Puer ja voittajaluokan Riesa. Hyvä flatit!
Riesan arvostelu