24.12.2019 kuulumisia

Kiireinen joulukuu vaihtuu hetken levoksi ennen vuodenvaihdetta. Tarkoitus olisi ehtiä puuhastella koirienkin kanssa jotain, Sirun juoksut ovat ohi ja Likkakin kaipaa selkeästi jotain ohjelmaa. Viikonloppuna tein pikareissun lumettomaan Rymättylään, jossa pääsimme Sirun kanssa harjoittelemaan mock trailia. Olipahan kivaa! Noutoja ei montaa tullut mutta kokemusta lajista sitäkin enemmän. Likka on ollut vähän paitsiossa treenin suhteen, täytyy nyt alkaa panostaa siihen ihan tosissaan. Toivottavasti lumitilanne pysyy semmoisena että pystyy läpi talven liikkumaan maastossa, nyt ei ainakaan vielä näytä pahalta.

Keväällä on tulossa kasvateille treffit ja sitäkin ennen on kaikkea kivaa tiedossa, kun selvitään vuoden vaihteen yli. Jotenkin nyt on myös positiivista pöhinää sen suhteen että flatti saataisiin taas näkymään rodunomaisissa lajeissa kunnolla. Peukut sille että homma onnistuu 👍

Oikein rauhallista joulua ja onnekasta alkavaa vuotta 2020 kaikille! Uskon ja toivon että ainakin meidän perheelle alkava vuosi on edellistä parempi!

Kuva Mikael Montonen
Joulukuun alun treenit keski-Suomessa