27.2.-28.2.2016 ulkoilma-aktiviteettejä, uusia kuvia

Parin viime päivän aikana on ulkoiltu yhtä paljon kuin normiviikossa yhteensä. Ja tällä kertaa koira-aktiviteetit saivat väistyä talvilajien tieltä. Eiliseen mahtui myös issikkaratsastusta Pirttijärven issikkatallilla. On muuten ihan huippu paikka palvelun, hevosten ja maastojen suhteen, suosittelen lämpimästi!

Syy tähän ulkoilmamyrkytykseen oli Tuomisen perhe, joka rantautui meille to-iltana. Olemme laskeneet mäkeä, hiihtäneet, ratsastaneet ja viettäneet muutenkin kiireetöntä laatuaikaa. Kiitos kun jaksoitte taas ajaa tänne! Kati ehti myös napsia kuvia ja sain vihdoin vähän uudempia kuvia Sirun ja Riesan sivuille.

Pikkaisen ehdittiin myös treenata. Olen jo pitkään tuskaillut omien koirien etenemättömyyttä vaikeampiiin tehtäviin ja tasotsekkaus tulikin ihan tarpeeseen. Saatiin myös hyviä vinkkejä. Muistiksi itselleni: harjoittele Sirun kanssa sokkolinjoja ja taaksepäin lähetyksiä. Paljon.

Sunnuntaina teimme Sirulle, Nitrolle ja Hekalle treenit hyödyntäen viikonlopun aikana pellolle syntynyttä labyrinttiä :D Työinnon puutteeseen ei näillä sisaruksilla homma totisesti kaadu, hallintaan se voi sitten kaatuakin… onneksi koiraa on kuitenkin helpompi jarrutella kuin työntää eteeenpäin. Vähän malttiharjoituksia ja ohjaajat itse (myös minä) skarpimmiksi perusasioissa, niin hyvä tulee. On tosi kiva katsella koiria, joille noutaminen ja etsiminen on maailman hienoin asia.

Nitrolle motivoitiin ja Sirulle vietiin sokkona lauantaiset muistipaikat, jotka sitten tyhjennettiin vuoron perään. Muistilinjoissa Siru on hyvä, lisäksi se on ohjattavissa aika pitkilläkin etäisyyksillä,  pysäytykset ja sivusuunnat onnistuvat useammasta kymmenestä metristä. Tämän hetken heikko lenkki on tosiaan tuo taaksepäin lähetys ja sokkolinja. Mutta niitä on hyvää aikaa treenata ennen kevättä.

Kuvia:

DSC_0749

Joke, Astro, Riesa ja Siru.

 

 

Eräjätkän Erkki

Eräjätkän Erkki

 

DSC_0849

Eräjätkän Erkki

 

DSC_0877

Eräjätkän Erkki

DSC_0762

reippaat hiihtäjät :)

 

DSC_0787

Siru ja Riesa