29.9.2020 tuloksia, kuulumisia

Sirun sairastupa-aika senkun jatkuu. Tällä kertaa tassuun mennyt tikku, kaisla whatever sai koiran ontumaan päivää ennen Kemiön b-kokeen starttia, eikun perumaan koe. Valitettavasti kaikki muutkin voittajaluokan loput tämän vuoden kokeet taisivat yhtä lukuunottamatta olla samana viikonloppuna. Tassu on nyt aavistuksen parempi,ei sieltä vielä ole mitään ulos tullut, mutta paikallishoidolla on saatu alue rahoittumaan. Seurataan tilannetta.

Tellu myös hankki itselleen ripulin, todennäköisesti maistellut jotain sopimatonta ulkona. Nyt pentu on jo reippaampi, nopea ensiapu rauhoitti vatsaa vähän ja vielä mennään riisi/piimälinjalla ainakin tämä päivä. Mutta tätähän tämä koira-arki aina välillä on.

Riesa on sentään päässyt kanalinnustamaan ja ajokit metsään. Elli käväisi hienoin tuloksin myös näyttelyssä ja ajokokeessa. Myös kasvatit ovat aktivoituneet hienosti kanalintu- ja sorsametsällä. Kokeissakin on käyty vaihtelevin tuloksin. Nekku debytoi nomeb-avoimessa luokassa äitinsä tyylisellä arvostelulla (vauhti korvaa järjen) ja sai 0. Kapu kävi kokeilemassa Laukaassa taipumuskoetta viikonloppuna, muuten hyvin menneen suorituksen nollasi vielä varisten jääminen turhan kauaksi. Mutta lähellä se oli! Vinha sai toisen alo1:n b-kokeesta, tervemenoa avoimeen!

Alla arvostelut ja hienoja kuvaterveisiä.