3.6.2015 Iloiset-pentue 4 vuotta 2.6.2015!

Ensimmäinen Korven Akan pentue täytti eilen 4 vuotta! Onnea heille kaikille omistajineen, toivottavasti olette olleet tyytyväisiä koiriinne :).

Toinen pentue täytti vuoden maaliskuun alussa ja on vasta elämänsä alussa. Kumpikin pentue on tähän saakka välttynyt isommilta tereysongelmilta, toivotaan että näin on myös jatkossa.  Suurimmat ongelmat, joita minun korviini on tullut, ovat olleet hallintaan ja yhteisen sävelen löytämiseen koiran kanssa liittyneitä, mikä on aktiivisella innokkaalla koiralla ihan normaalia.  Iloisten pentujen osalta omistajat pääsevät ehkä vähän helpommalla tästä edespäin,vanha viisaus siitä, että flatti alkaa olla ”aikuinen” neljä vuotiaana, pitää paikkansa ainakin joltain osin… Muumien omistajille koko ihanuus alkaa ehkä vasta paljastua :D

En olisi ikinä ennen ensimmäistä pentuetta osannut kuvitella, kuinka kokonaisvaltaista kasvatustyö on. Tai ehkä vaan teen siitä semmoista… maailmalle lähteneet pennut käyvät mielessä tasaisin väliajoin ja varsinkin ihan pikkupentujen kanssa käy usein mielessä että onkohan heillä omistajineen kaikki hyvin. Vaikka yleensä tietysti on, ei huolehtimista voi oikein estääkään. Mihinkäs sitä kissa karvoistaan pääsisi.

 

Akka ja Iloiset -pennut nejä vuotta sitten.

Akka ja Iloiset -pennut nejä vuotta sitten.