6.6.2017 pennut rekisteröity, kaikilla pennuilla koti!

Kennelliittoa täytyy kehua tosi nopeasta toiminnasta! Sirutus oli viime viikon torstaina, maksoin rekisteröintimaksun perjantai-aamuna ja pentujen paperit odottivat postilaatikossa maanantaina. Pennut löytyvät nyt siis virallisesti täältä, muiden kasvattien joukosta:

linkki koiranettiin

Pentujen nimet ovat sorsalintuja eri murteilla, Hanga on alli, Fiuko on haapana ja Krekka on tavi. Hauskoja, noissa olisi ollut valinnan varaa vaikka kuinka, vaikkakin tällä kertaa teemana oli ihan toimenkuvaan kuuluvat linnut.

Kaikilla pennuilla on kodit, toivottavasti osaan valita oikeat pennut oikeille ihmisille ja heidän yhteiselämänsä tulee olemaan pitkä ja onnelllinen. Pennut menevät maantieteellisesti aika kauas, kaksi Turun seudulle ja yksi Ouluun, mutta toivon ja uskon että kuulen heistä silti.

Loppujen lopuksi pentukyselyitä tuli niin paljon, ettei kotien valitseminen ollut ollenkaan helppoa. Kiitos kaikille kiinnostuneille ja pahoittelut heille, jotka tällä kertaa jäivät ilman pentua. Pentusuunnitelmat jäävät nyt tauolle määrättömäksi ajaksi, ehkä sitten 2-3 vuoden päästä asia on taas ajankohtainen ;)

Pennut lähtevät uusiin koteihinsa n. viikon päästä, sen jälkeen päästään Sirun kanssa keskittymään noutopuuhiin ja Riesan kanssa mejäilyyn. Vaikka pentuaika on ihanaa, on se myös aika raskasta, jopa kolmen pennun kanssa, puhumattakaan siitä, jos kotona odottaisi kymmenpäinen ipanalauma. Toki senkin kokeneena osaa arvostaa pienen pentueen helppoutta.

Pentujen kanssa touhutana vielä viikko kaikennäköistä, onneksi kelit ovat lämpenemässä. Lauantaina kävimme mökillä ja pennut pääsivät tutustumaan veteen, mutta jääkylmästä tuulesta johtuen ulkoilut jäivät aika vähiin. Luoksetuloja harjoitellaan ahkerasti pillin kanssa aina ruokaillessa, riistan on jo vähän tutustuttu ja kotipiha alkaa olla jo tuttu.

Tässä Ukkosen Tanjan ottamia kuvia lauantailta ipanoista:

Korven Akan Krekka

Korven Akan Krekka

Korven Akan Fiuko

Korven Akan Fiuko

Korven Akan Hanga

Korven Akan Hanga

 

 

IMG_5583