6.7.2020 kuulumisia ja tuloksia

Koekausi pyörähti viimein käyntiin. Oma motivaatio on ollut vähän hukassa, lähinnä tavan vuoksi ilmoitin Sirun pariin b-kokeeseen ja yhteen wt-kokeeseen. Takaraivossa oli vähän ajatus ettei koira ole ihan kunnossa. Ja eihän se sitten ollutkaan. Laukaan wt:ssä Siru ei lähtenyt vesiohjaukseen. Koe oli muuten helppo, vähän heikommallakin suorituksella oltaisiin saatu ykköstulos, mutta noudosta kieltäytyminen tietysti nollasi kokeen. Eniten kuitenkin huoletti koira. Onnenpotkuna saimme ajan seuraavaksi torstaiksi Marjo Rantaselle Jyväskylään. Ja kaikennäköistä sieltä sitten löytyikin. Marjon ajatus oli että koira on talvella loukannut itsensä ja tämä lisättynä sterkalla ja rankalla treenillä veti kropan epätasapainoon. Lantio oli vino, SI nivel jumissa, selkälihakset jumissa noin niinkuin aluksi. Ja koirasta ei ole huomannut oikeastaan mitään ennenkuin vasta nyt kesällä. Ensi viikolla mennään uudelleen käsittelyyn. Liikuntaa on tehty nyt aika maltilla Marjon ohjeiden mukaan. Toivottavasti saadaan Siru loppukesäksi kuntoon! B-koestartit peruin, onhan tässä vielä kokeita jäljellä.

Laukaassa Nekku ja Rusti starttasivat alokasluokassa. Nekku sai hienosti 1-tuloksen, Rustille iski koejännä ja se nollasi ekat rastit. Nekku ahkeroi myös eilen ja nappasi niin ikään 1-tuloksen Ähtärin b-kokeesta! Nekku muistuttaa kovasti Sirua, ja koska vauhtia on niin sille aina sattuu yhtä ja toista kokeessa. Mutta poikkeuksetta haku on todella hyvää. Nuori innokas koira joka kyllä alkaa nyt olla jo tehtävien tasalla.

Nekku Laukaassa

Viikonloppuna sain kunnian olla kouluttamassa Työmiehen labradoreja. Oikein ihana viikonloppu, kiitos kaikille! Innokkaita koiria ja motivoituneita ohjaajia. Ja paljon ehdittiin kahdessa päivässä tehdä . Mukava välillä miettiä muidenkin kuin omien kasvattien aivoituksia ja seura oli ihan huippua!

Siru, kuva Timo Leinonen