7.12.2019 uusi ulkoasu, kuulumisia

Hyvinpalvellut kotisivu alkoi olla päivityksen tarpeessa ja kun itse en osaa oikeasti mitään, niin sain koko sivut ihan jumiin. Onneksi kaveri osaa ja tämä päivä onkin mennyt pelastaessa sisältöä uuteen ulkoasuun. Palvelin alkoi myös huudella täyttymistään, joten iso joukko kuvia on poistettu, myös sivujen määrää on vähennetty. Vanhat blogitekstit vuodesta 2018 taaksepäin on myös poistettu. Vähän haikeaa, mutta kuvat on tallessa ja toivottavasti vähemmän on enemmän tässä kohtaa.

Kasvattien tietoja on myös supistettu ajatuksella että melkein kaikki näkyy jo koiranetissä. Pentueen sivuilla on kuvat ja terveystiedot, etenkin ne mitä ei näy mistään muualta. Jos nyt joku huomaa että oman koiran kohdalta puuttuu jotain oleellista, niin ilmoittakaa ihmeessä!

Vuosi 2019 alkaa olla ohi, melkein tekisi mieli sanoa että onneksi. Pennut olivat harvoja valopilkkuja koko vuonna. Me ihmiset sairasteltiin vuoron perään ja harrastaminen oli myös melkoisen raskasta, vaikka yleensä siitä saa voimia ja potkua arkeen. Välillä kävi jo mielessä koko touhun lopettaminen ja siirtyminen niihin kuuluisiin postimerkkeihin. Loppu vuodesta Siru alkoi olla taas koekuosissa ja ohjaajakin jollain lailla kartalla, mutta sitten Norjassa riehunut ripuliepidemia esti pm-matkan. Tästä vielä koottiin itsemme ja päätimme lähteä Tanskaan a-kokeeseen, mutta Siru päätti aloittaa juoksun noin viikkoa ennen lähtöä. Tätä kirjoittaessa Anu ja Tanja ovat startanneet a-kokeessa ja pääsevät huomenna jahtiin, me ollaan täällä kotosalla ja odotetaan juoksun loppumista.

Likka on saanut nyt Sirun juostessa extrahuomiota, mikä onkin sille ihan tarpeen. Likka on hauska sekoitus pikkupentua ja niin viisasta koiraa. Se ei osaa vielä oikein mitään, kiitos laiskan omistajan, mutta on kuin kotonaan vieraassa treeniporukassa eikä hätkähdä mistään. Se suhtautuu ystävällisesti ja sopuisasti kaikkiin koiriin ja ihmisiin ja on jotenkin tosi kiltti ja tasapainoinen.

Ensi vuoden suunnitelmat ovat Sirulle toivottavasti onnistuneita startteja voittajaluokassa (1-tuloksia!) ja Likalle uusia kokemuksia ja jos hyvin käy niin taipparien läpäisy olisi tosi hieno juttu. Talvinomessa varmaan starttaan sen kanssa elleivät juoksut sotke suunnitelmia. Ja myös muutama näyttely on tarkoitus käydä sen kanssa, kun kerrankin on koira joka saattaisi vaikka pärjätä.