Latest News

7.5.2015 päivityksiä ja koulutusvkl:n antia

Lisäsin uusia kuvia Ukolle, Jekulle, Nitrolle, Miinalle  ja Sirulle.

Vappuna meillä oli spesiaalivieraita, kun Tuomisen perhe Rymättylästä saapui jo torstaina. Lauantai-aamuna jatkettiin koirankoulutusteemassa Ukon ja Jekun ja Nitron vahvistuksella.

Treenit tulivat ihan oikeaan aikaan, vaikka aina ensin iskeekin masennus, että eikö me tätäkään osata… Riesalle lisää ohjaustreeniä, mutta usealla paikalla niin että liikutaan ja lähetetään eri suunnista samoille paikoille. Meillä on aika hyvät korkeuserot ja maastonvaihtenut treenimaastoissa ja se  lisää vaikeusastetta paljon.  Motivointi ja vielä kerran motivointi = unohdetaan sokot ja käytetään muistipaikkoja häiriöinä toisilleen. Kuulostaa helpolta, eikö?  Riesa oli tosi levoton koko vkl:n, se on viime viikot ollut töissäkin melkoinen perskärpänen.  Nyt on vedetty alkuviikko ilman minkäänlaista treeniä, käyty mm. pyöräilemässä ja vaan tehty pihahommia ja koira alkaa rauhouittua.  Muutto varmaan oli sille isompi asia kuin ajattelinkaan. Lisäksi se, että molemmat koirat ovat minulla koko ajan töissä, näyttää tekevän siitä levottomamman. Täytyy antaa koirille varmaankin välillä vapaata töistä.. kuumahan tuo on aina ollut, mutta nyt se on ilman treeniäkin kovasti levoton, vaikka yleensä osaa rauhoittua kotona hyvin.

Sirulle tehtiin mm. pysäytystä luoksetulosta ja sivusuuntia, joiden harjoituskerta ennen sunnuntaita oli tasan 0. Hyvin se teki, ohjaajalla on vaan vaikeuksia pysyä perässä, kun jää aina ihmettelemään kun koira toimii :D. Mutta joo, seuraaminen on meillä vielä aika alkutekijöissään ja muutakin pikkuviilaamista hallinnasta löytyy. Tehtiin myös vaakkuhaku toisen kerran ja nyt alkoi vauhtia olla jo sen verran, että saa olla hetken tekemättä.

 

Kuvia viikonlopulta:

Memmu ja Astro

Memmu ja Astro

Memmu ja Jekku

Memmu ja Jekku

 

DSC_0611

DSC_0617

Kiitos kaikille mukanaolleille, otetaan uusiksi! Meillä voi myös tulla käymään ihan yksikseenkin,  sovitaan vain päivä!!!

Miina, Marikki ja Pasi  olivat  ahkeroinut myös noutotreeneissä viikonloppuna, tässä muutama kuva. Kuvaaja kaikissa kuvissa Noora Lavonen.

1512400_10153256845874339_407426167845833296_n

Miina, kuvaaja Noora Lavonen.

 

Miina, kuvaaja Noora Lavonen.

Miina, kuvaaja Noora Lavonen.