8.4.2019 Rusti Pirkan Dameissa, valmennusrengas & pentumaha

Rusti starttasi lauantaina Pirkan Dameissa hyvin tuloksin. Lupaa hyvää tulevalle kesälle ja mikä hienointa, nuori koira suorittaa omalla tasollaan myös koetilanteessa. Hyvä Rusti ja Janne!

Itse olin sunnuntaina nomevalmennusrenkaan ensimmäisessä koulutuksessa Kauhavalla. Ihan pikkuisen harmitti ettei ollut koiraa! Barbro Fagerholm oli kouluttamassa ja varmasti kaikki saivat ideoita ja myös muistutuksen siitä että ne perusteet kannattaa opettaa koiralle kunnolla. Mammalomalainen saa myös aloittaa työnteon pentujen lähdettyä ihan tylysti tottis- ja pillikuuliaisuussimputuksella. Meillä on vähän takamatkaa kirittävänä muihin renkaalaisiin kun ei päästä heti alusta mukaan….

Mamma alkaa olla jo aika iso. Kuvissa se ei niin näy, mutta en ihmettelisi vaikka pentuja olisi enemmänkin kuin mitä ultrassa näkyi. Laskettu aika on n 17.4., mutta voivat kyllä tulla jo aiemmin, Sirun kolme tyttöä syntyivät viimeksi vrk 64 joka olisi nyt 18.4., mutta saa nähdä pysyykö noin iso lasti siihen saakka kyydissä.

 

Tässä pari tuoretta kuvaa Sirusta

Vrk 51
Vrk 51

 

This on kivaa
Töissä on kivaa