8.9.2020 tuloksia, Tellu

Ensin tulosuutiset, joita on nykyään niin paljon ettei meinaa perässä pysyä 😊!

Viikko sitten oli Seinäjoella flattien wt-mestaruus. Sirun startti oli varmaan sen huonoin ikinä. Koira ei keskittynyt kunnolla koko päivänä ja ratkaisi vauhdilla kaikki tehtävät. En oikein tiedä mikä oli ongelma. Voi olla että tämä koira vaatisi kunnon odotusajan rastien väliin ja ehkä myös takana ollut pitkä tauko treenissä vaikutti. Tästä ei liene suunta kuin ylöspäin. Rusti teki hienoa tulosta saaden alo1 ja 86 pistettä sekä oli 2. alokasluokassa! Tehtävät olivat Rustille helppoja ja sen tyyli työskennellä sopii hyvin wt-kokeeseen. Vauhtia on riittävästi mutta silti nenä ja maltti pysyy matkassa mukana.

Nekulle (Korven akan Fiuko) taas läheltäpiti ykkönen hienolla arvostelulla:

Rikille (Korven akan Kirnulintu) Nou 1 ! Hurjasti onnea!

Likan jälkeen koti on tuntunut kovin tyhjältä ja oikeastaan melkein heti päätin että jostain meille pentu tulee. Sterkkasin Sirun, sillä on nyt kaksi pentuetta ja se kyllä riittää. Mietin kyllä vielä sen astuttamista, mutta korona teki hommasta turhan hankalaa.

Tellun takaa löytyy tosi mielenkiintoisia koiria, osa tuttuja ja osa ihan uusia tuttavuuksia. Tellun emän isä on suomalainen Batzi’s Knockout ”Mauri”, jota näin aikoinaan jonkun verran. Emän narttulinja on tosi mielenkiintoinen ja koitin yhdistää sitä omiin koiriin jo aiemmin, mutta silloin homma ei vielä onnistunut. Tellun isoäiti emän puolelta on Coatfloats Nutella. Tellun isän puolen suku on Jiggers-koiria.

Tellu on muutaman päivän aikana osoittanut olevansa kaiken vaivan arvoinen. Reipas ja itsenäinen, silti kontaktinhaluinen ja sylissä viihtyvä pikku koira. Toivottavasti Tellulla on edessä pitkä ja terve elämä.

Ekaa päivää kotona