4.7.2019 sivuja muokattu, kuulumisia

Sain viimein muokattua itseäni jo kauan tökkineen pentueet -sivun selkeämmäksi. Voi olla että jotain pientä viilausta vielä tulee, mutta paljon paremmalta näyttää nyt. Pentueiden omalla sivulla on taulukko, josta näkyy faktat, eikä tekstiä ja kuvia ole ripoteltu sekaisin. Oma paikkansa …..

Read More

15.6.2019 tuloksia ja kuulumisia

Nyt alkaa projekti rintasyöpä olla voiton puolella (ihan ei uskalla vielä tuulettaa, mutta melkein). Leikkaus oli tiistaina ja nyt pitää pari viikkoa ottaa varovasti haavan ja tikkien ja dreenin kanssa. Pennut ovat onnellisesti kodeissaan ja omat koirat hoidossa, kiitos vaan …..

Read More

3.6.2019 pentujen kuulumisia, iloiset-pentue 8v 2.6.2019

Ensimmäinen Korven Akan -pentue täytti eilen 8v! Jekku on sateenkaarisillalla, mutta muut porskuttavat vielä vauhdikkaasti. Pitkää ikää ja terveyttä kaikille! Pennut lähtevät muutaman päivän päästä uusiin koteihinsa. Tämä pentue on ollut harvinaisen helppo lukuunottamatta yhden pennun kohtaloa. Hiljaisia ja tasapainoisia …..

Read More

26.5.2019 kuulumisia, kuvia

Janne ja Rusti debytoivat nomeb–kokeessa Juupajoella eilen ja saivat alo3:n. Onnea! Tästä on hyvä jatkaa. Perjantaina jouduin tekemään sen kurjimman päätöksen mitä voi olla. Vaaleanvihreä pantainen pentu nukutettiin. Torstai-iltana se näytti yrittävän kakata ilman että mitään tuli ulos. Se oli …..

Read More

13.5.2019 Tanjan ottamia kuvia pennuista

Kiitos Tanja kun kävit kuvaamassa ipanat! Ikää nyt paria päivää vaille neljä viikkoa.   Keltainen poika Ruskea poika Harmaa poika Tummanvihreä poika Tummanpunainen tyttö Vaaleanvihreä poika Vaaleanpunainen tyttö Turkoosi poika  

Read More

11.5.2019 pentujen kuulumisia

Pennut kasvavat ja liikkuvat jo hyvin. Ulkona on käyty vain  pika pikaa viileiden kelien vuoksi, onneksi pentuaitauksessa on vielä tilaa temmeltää. Kaikilla pennuilla on tällä hetkellä koti tiedossa. Kiitos kaikille kiinnostuneille, palaan asiaan jos tilanne muuttuu!   Tässä tämän päivän …..

Read More

6.5.2019 pentukuvia

Pentulaatikko purettiin pois kun jengiä alkoi olla jatkuvasti sen ulkopuolella. Tilalle tuli pentuaitaus ja neliöitä huimasti lisää. Tänään pennut saavat matokuurit ja parin päivän päästä pääsevät maistamaan jo vähän jauhelihaa. Uusi tila herätti ensin hämmennystä mutta nopeasti pennut alkoivat siellä …..

Read More

5.5 2019 pentukuvia ja valmennusringin koulutus

Eilen vietin aurinkoisen ja kylmän päivän Orivedellä valmennusrenkaan toisessa koulutuksessa. Kouluttajana toimi Tarja Tuhola. Päällimmäisenä mieleen jäivät taas ne perusasiat! Lisäksi nopean koiran nenän saaminen mukaan markkeerauksiin niin että koira jää oikeasti perkaamaan pudotusaluetta Ja sokko-ohjausten tekeminen . Eli kun …..

Read More

2.5.2019 pennut jo kaksi viikkoa

Pennut täyttivät eilen kaksi viikkoa ja kehitys on huimaa. Silmät alkavat aueta ja ääniinkiin jo vähän reagoivat. Myös liikkuvuus on kasvanut huimasti. Kaksi pojista on jo keksinyt miten pentulaatikon reunan yli pääsee suureen maailmaan, joten lähipäivinä pentulaatikko saa väistyä isomman …..

Read More
1 2 3 15