Pentuja

Ei pentuja suunnitteilla lähiaikoina.

Meiltä pennut menevät ensisijaisesti metsästyksestä ja rodunomaisista lajeista aiempaa kokemusta omaaville tai niistä kiinnostuneille. Koska yhdistelmät tehdään käyttöominaisuuksia silmällä pitäen, on koirien toimivuudesta tärkeää saada faktaa myös jatkossa.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä!

Linnut II -pentue 2019

kun ostat Korven Akan pennun:

Pentu luovutetaan aikaisintaan 7 viikon ikäisenä, luovutettaessa pennut on:

-madotettu 3 kertaa

-tunnistusmerkitty

-rekisteröity Suomen Kennelliitossa

-terveystarkistettu (pennun mukana saat eläinlääkärin todistuksen)

Pennun lisäksi saat:

-rekisteritodistuksen

-kirjasen, jossa on ruokinta- ja hoito-ohjeiden lisäksi paljon vinkkejä pennun ja nuoren noutajan koulutukseen

-ruokaa jota pentu on syönyt kasvattajan luona, pillin, taluttimen ja pentudammyn.

-ensimmäisen vuoden jäsenyyden rotuyhdistyksessä ja Suomen Noutajakoirayhdistyksessä. Nämä yhdistykset järjestävät koulutuksia ja kokeita, sekä esim useamman päivän mittaisen kesäleirin.

-järjestän pennuille joukkokuvauksen terveystarkastusten osalta niiden ollessa 1-2v

-järjestän kasvateille tapaamisen vähinitään kerran vuodessa ja lähellä asuville säännöllistä koulutusta.  Sen lisäksi minkä tahansa asian tullessa mieleen saa ja pitää  soittaa – usein ongelmat ratkeavat helpommin kun niihin pääsee heti puuttumaan. Toivon myös yhteydenpitoa muutoin, kasvateista on aina mukava kuulla ja sekin on  uutinen että kaikki menee hyvin 🙂

Kauppa tehdään Suomen Kennelliiton sopimuksella, jossa lupaudut:

-käyttämään pennun virallisissa lonkka- ja kyynärkuvauksissa, polvitutkimuksessa ja silmätarkastuksessa 1 – 2 vuoden ikäisenä.

-käyttämään koiran virallisessa näyttelyissä vähintään kerran sen ollessa yli 2v.

-lisäksi toivon että kaikki kasvattini käyvät taipumuskokeessa. Muutoin niiden kanssa voi harrastaa monipuolisesti mitä kukin haluaa. Toki rodunomaisiin lajeihin ja metsästykseen pentua etsivät ovat lähinnä omaa sydäntä ja näin etusijalla pentujen koteja mietittäessä.

-toivon myös, että pennun ja myöhemmin aikuisen koiran omistaja kertoo minulle koiransa  mahdollisista terveysongelmista. Mitä enemmän kasvateista on olemassa tietoa (myös sitä epävirallista joka ei näy koiranetissä), sen helpompi on karikoita välttää tulevien pentuiden kanssa.

Tämän lisäksi palautan 100€ pennun kauppahinnasta hyväksytystä taipumuskoetuloksesta (NOU1).