Team Finland Euro Challenge 2018

28279254_1715250635202301_7065815472268461718_n

 

 

tälle sivulle päivitän joukkueen ja etenkin Sirun kuulumisia reissuun saakka ja sen jälkeen tänne tulee matkakertomus. Kyseessä on valtava tapahtuma jossa on lukuisia muitakin ulkoilma-aktiviteettejä koirakokeiden lisäksi sekä myös todella paljon näytteilleasettajia. Tältä sivulta löydät linkkejä tapahtumaan ja yhteistyökumppaneidemme sivuille.

 

 

Kesäkuu 2018

6.6.20218

Koulutukset alkavat olla suurimmalta osin tehtynä, nyt on aika keskittyä oman koiran koekuntoon saattamiseen. Satunnaisesti saatamme vielä järjestää joitain koulutuksia. Lisäksi meillä kaikilla taitaa olla jos ennen matkan tietoon tulemista sovittuja koulutuksia, joten laiskistumaan emme ehdi.

Sari Lehtonen-Lammi kirjoittaa matkastamme blogia Hakametsän Eläinklinikan sivuilla, käy kurkkaamassa: https://www.helppu.fi/ajankohtaista/

Sirun kanssa on keskitytty ohjattavuuteen kaukana ja  linjalle häiriöksi tuleviin markkeerauksiin niin vedessä kuin maalla. Myös muutama koestartti on katsottuna ennen reissua, toivottavasti pääsemme korkkaamaan voittajaluokan ennen Sirun juoksun alkua!

 

Toukokuu 2018

Olemme järjestäneet useita koulutuksia karttuttaaksemme matkakassaa, kiitos kaikille osallistujille! Myös omat rotuyhdistyksemme ja alueyhdistykset ovat ystävällisesti avustaneet meitä, kiitos tästä kaikille yhdistyksille! Vastineeksi yhdistyksille tarjoamme joko koulutusta tai matkakertomuksen julkaistavaksi. Myös usea yritys tukee matkaamme, kiitos heille!

Game Fair on julkaissut tuomarit, sekä heillä että kommentaattorilla on myös laaja kokemus flateista! https://www.thegamefair.org/whats-on/country-pursuits/gundogs/

 

Huhtikuu 2018

Aikamoisena pommina Sirua ja minua pyydettiin Suomen joukkueeseen Eurocallenge Team Event-tapahtumaan Englantiin heinäkuun lopulla. Kysessä on suuret erä- ja maaseutumessut, jossa on näytöskokeena kolmen eri noutajarodun muodostamien joukkuiden välinen kisa. Joukkueet on kutsuttu kahdeksasta maasta mukaanlukien Suomi. Vuorokauden asiaa miettiyäni päätin lähteä, ei tällaista tilaisuutta välttämättä enää koskaan tule. Myös kesäinen Englanti houkuttelee tosi paljon, kuten myös messuostokset :)

Joukkueemme Fb-sivulle päivitetään kuulumisia säännöllisesti, siellä on myös yhteistyökumppaneidemme materiaalia ja linkkejä : https://www.facebook.com/fineurochallenge18/

Tapahtuman tarjontaa voi käydä kurkkimassa täältä: https://www.thegamefair.org/

Yhteistyötoimikunnan virallinen vahvistus joukkeesta on täällä https://yttmk.yhdistysavain.fi/?x170737=193326

 

Meitä tukeneet yhdistykset, yritykset ja ykstityishenkilöt:

NIemi-Kapeen Tila

Oviukko

Maskun Eräkoira

Vetmasters Semen Bank

Golden Ring Ry

Labradorinnoutajakerho Ry

Eläinklinikka Hakametsä

Mäntän Seudun Nuuskut Ry

C.I.B FI MVA EE MVA EE JMVA EUJV-15 HeJW-15 PMJV-15 HeW-17 PMV-17 CLEARING POND’S ICE MAN ja Joni Kohonen

Suomen sileäkarvaiset notajat Ry

Keski-Suomen Noutajakoirayhdistys Ry

Islanninhevostalli Pirttijärvi

 

Kuvia joukkeesta (kuvat Tanja Ukkonen)

IMG_4432 IMG_4474-Edit IMG_4527-Edit IMG_4548-Edit-Edit IMG_4550-Edit-Edit IMG_4559-Edit-2-Edit IMG_4561-Edit-Edit