16.9.2021 tuloksia, pentuesuunnitelmia!

Viimeiset pari viikkoa on olleet aikamoista lentoa kohteesta toiseen ja vaikka kovasti on tapahtunut kaikenlaista, ei vaan ole ollut aikaa päivitellä uutisia. Useampi asia näyttää loksahtaneen vihdoin paikalleen, joten ehkä tässä kohtaa voi vähän jo tehdä yhteenvetoa.

4.9.2021 oli Pielavedellä wt-koe, johon päähänpistosta ilmoitin Sirun. Koepaikalle on mökiltä vain tunnin ajomatka ja kun jo perjantaina ajelin mökille, ehti lauantai-aamuna tehdä vielä treenitkin. Koe oli huippukiva, vaikka jännitin kyllä ihan hirveästi! Pitkä tauko kisaamisessa ja ei-niin-hyvin menneet edelliset startit painoivat takaraivossa.

Siru kaahaili vähän ja yhdellä rastilla itse kämmäsin päästämällä koiran pois näkyvistä, mutta muuten meni upeasti. Rastipisteet olivat 15, 20, 17, 13, 20, yht. 85p, toinen sija ja vara-sert!

Siinä se varasert komeilee 😁
Voittajaluokan tulokset

Viikon päästä tästä 11.9. oli Lieksassa koestartti, joka oli toisen päähän piston tulos. Lähdettiin Tuulan kanssa ajelemaan jo perjantaina ja yövyttiin mahtavan kauniilla Ruunaalla. Tänne on päästävä uudelleen.

Siru, Tellu ja Ripa komeissa Ruunaan maisemissa

Tällä kertaa meni omasta mielestäni vielä paremmin, pisteitä 84 ja jälleen toinen sija. Siru kuunteli hienosti ja markkeerasi myös hyvin muutamaa lapsusta lukuunottamatta. Pisteet 17, 18, 13, 18, 18. Ja mikä mahtavinta, Sirun tyttö Nekku nappasi niin ikään avoimen luokan toisen sijan huikealla 92 pisteen saaliilla! Hyvin samantyylisiä työskentelijöitä ovat sekä äiti että tytär.

Nekku & Siru
Voittajaluokan tulokset
Avoimen luokan tulokset

Samaan aikaan Riki oli starttaamassa nomeb alokokeessa ja sai sieltä 2-tuloksen! Joten aika upea viikonloppu oli! Myös Riesa ahkeroi viikonloppuna kanalintumetsällä. Toivottavasti meidän The metsästyskoira on luonamme vielä pitkään.

Riesa

Maanantaina pääsin tutustumaan Liinan tulevaan sulhoon Teppoon. Tästä lisää pentuja -sivulla. Uskon että nämä kaksi sopivat oikein hyvin yhteen ja lopputuloksena on erinomaisia metsästys- ja harrastuskoiria. Koirat saivat myös tutustua toisiinsa ja vähän tehtiin noutojuttujakin.

Liina & Teppo
Liina ja Teppo