19.4.2022 Liina ultrattu, Rikin luonnetesti, treenikuulumisia

Liina kävi tänään ultrassa ja pentuja oli aika läjä. Eli meillä totisesti on vauhtia ja vaarallisia tilanteita luvassa kesällä. Kaksi isoa pentuetta syntyy vajaan viikon sisällä. kummastakin pentueesta voi vielä tiedustella pentua, Harrilta ajokoiraa (yhteystiedot pentuja -sivulla) ja minulta flattia. Noutajat olisi edelleen toiveissa saada ”oikeisiin töihin”, joko metsälle tai rodunomaisiin kokeisiin harrastamaan, mieluusti tietysti molempiin.

Muutama kuva pääsiäiseltä Liinasta & Teposta, kiitos Heidi ja Tuula!

Riki kävi lauantaina luonnetestissä hulppein tuloksin. Tuomari tykkäsi ja sanoi että koira on oma itsensä ei väliä mitä tapahtuu. Ei paineistu, reagoi heti mutta uhan loputtua on kaikkien kaveri. Kokonaispisteet +203, laukausvarma. Aikalailla optimi harrastuskoira ainakin omaan käteen. Tuohon kun lisää vielä yhteistyöhalun ja hyvät metsästysominaisuudet, niin aika hyvä on lopputulos. Ohessa testipöytäkirja.

Pääsiäisenä ehdittiin Tellun kanssa vähän treenaamaankin. Lumet alkavat vihdoin vähän huveta ja kaikennäköistä on touhuttu. Pitkänä perjantaina Tellu pääsi isompaan porukkaan treenaamaan, tehtävät olivat sille vähän helpompia, suurin hyöty oli ryhmässä olosta. Tätä kyllä pitäisi saada lisää, aika väsynyt koira oli illalla pitkän päivän jälkeen.

Tellu, Siru & Riki
Koko pitkän perjantain jengi