31.10.2021 Pm-koe, Erikoisnäyttely, kuulumisia

Lokakuun puolivälissä olleesta pm-reissusta Tanskaan muutama sana. Itse matka oli oikein hieno kokemus! Kiva oli päästä pitkästä aikaa reissuun ja meidän joukkue oli kyllä ihan huipputiimi, kiitos siis Anu ja Riitta!

Itse kokeista jäi vaihtelevat fiilikset. Osallistuimme Sirun kanssa lauantaina elämämme ensimmäistä kertaa a-kokeeseen. Saimme neljä noutoa kasaan ja näillä olisi ollut oikeus Good -tulokseen. Pudotuksia ei kuitenkaan päivän aikana tullut tarpeeksi, jotta kokeessa olisi kaikille saatu riittävä määrä noutoja, joten koko koe mitätöitiin, kukaan ei saanut siis virallista tulosta.

Kokemuksena a-koe oli ikimuistoinen, mutta vähän halju fiilis jäi lopputulemasta. Etenkin kun Siru tuskin tulee enää a-kokeessa starttaamaan. Sunnuntaina oli joukkuekisa, jossa olimme ensin 3. sijalla, mutta maanantaina selvisi että pisteet oli laskettu väärin ja lopullinen sijoitus oli 4.

Saan myöhemmin kuvia kokeesta, joten kirjoittelen sitten tehtävistä enemmän, myös Flattiviestiin on tulossa jutut kokeista.

Eilen oli flattierkkari, jossa meidän jengistä olivat mukana Tellu ja Riesa, sekä kasvateista Liina, Kapu ja Riki. Muut saivat eh:t, Liinalle h, jota koitetaan käydä kirkastamassa vielä ennen astutusta. Heidi kävi jättämässä Liinan näyttelypaikalle kun ei pystynyt jäämään itse paikalle ja se kyllä näkyi Liinassa, joka oli vähän pallo hukassa minun kanssani kehässä. Arvostelut ovatkin jo koiranetissä.

Kanalinnustus on tänä vuonna tuottanut hyvin hommia koirille, lintuja on hyvin ja Tellukin sai ensi kosketuksen metsoon.

Riesa
Tellu
Impi
Impi