13.7.2021 tuloksia

kaikenlaista on tapahtunut sitten viime päivityksen. Flattileiri oli taas vuoden tauon jälkeen, perjantaina olin Sirun kanssa Pasi Pöppösen koulutuksessa, lauantaina Tellu opetteli ryhmässä oloa vaihtelevin tuloksin. Kyllä huomaa että sen ei ole juuri tarvinnut odottaa saatikka katsella kun muut tekevät. Täytyypä muistaa tätäkin harjoitella. Tellu myös on sirua paljon kiinnostuneempi muista koirista, mikä aiheuttaa myös omat haasteensa.

Kävimme myös Sirun kanssa hakemassa wt:stä voi0:n kuin myös b-kokeesta. Toivottavasti jokunen tulos saadaan tänä vuonna!

viime viikonloppuna tuli sitten tuloksia senkin edestä. Tellu, Liina ja Kapu nappasivat Nou1:t samoista taippareista! Ihan mahtavaa! Heka sai jo toisen avo1:n mejästä ja jäljestää tästä eteenpäin voittajaluokassa!

Liinan taipumuskokeen yleisvaikutelma:

Innokas nuori koira, joka tekee hyvän vesityön ja innokasta hakua. On myös varma jälkityössä. Palautuksissa vielä parannettavaa mikä ei kuitenkaan vaikuta kokeen tulokseen.

Kapun taipumuskokeen yleisvaikutelma:

Vauhdikas ja innokas koira joka suoriutuu kokeen tehtävistä helpolla tavalla, osoittaen hyviä noutajan taipumuksia.

Elli kävi sunnuntaina elämänsä toista kertaa näyttelyssä ja nappasi sertin ollen myös vsp. Että ei pöllömpi viikonloppu!

Heidi & Liina
Matti & Kapu
Tellun arvostelu
Heka The mejäkoira 💕
Elli & palkintonsa