24.3.2022 astutukset ohi, kuulumisia

Meidän tuplapentuprojektin ensimmäinen osa on onnistuneesti ohi. Elli astutettiin 15.3. ja pennut tulevat syntymään toukokuun puolessavälissä. Liina piti vähän jännityksessä, sen proge nousi hitaasti ollen 14.3. 0,2 (8.pv), 17.3. 2,6 (11.pv) ja 19.3. 4,0 (13 pv). Koska pelkona oli että proge ottaa loppukirin, kokeiltiin ensimmäisen kerran jo lauantaina vaikka tiedossa oli että on vähän aikaista. Ja niin olikin, pariskunta oli kyllä hyvin otettu toisistaan mutta valmista ei vielä oikein tullut. Sunnuntaina sitten tuli, koirat jäivät nalkkiin 10 min lämmittelyn jälkeen. Itse lähdin jo sunnuntaina ajamaan takaisin kotiin ja Liina ja Teppo tapasivat vielä maanantaina yhtä hyvin tuloksin. Todennäköisesti yksikin kerta olisi riittänyt. Astutuspäivät olivat 14. ja 15. juoksupäivä. Liinan pennut tulevat syntymään n 5pv Ellin pentujen jälkeen, joten touko-heinäkuulla tuskin tulee olemaan vapaa-ajan ongelmia…

Tähän tietoon kaikki flattipennut pääsevät metsälle ja metsästyskokeisiin, tästä olen tosi onnellinen!

Tellulta jäi astutusreissun vuoksi talvinomen startti väliin ja itseltä talkoilut kyseisessä tapahtumassa. Viikonloppuna pääsi kyllä hyvin kisatunnelmiin somea seuraamalla niin hyvässä kuin pahassa. Lämpimästi kehotan kaikkia kokeilemaan talkoilua. Se avartaa kummasti näkemystä siitä mitä kaikkea pitää ottaakaan huomioon isoa tapahtumaa järjestettäessä. Etenkin jos satut tekemään sitä etukäteisduunia joka ei koepäivänä näy missään ja olemaan paljon tekemisissä maksavien asiakkaiden kanssa. Keskustelu on aina hyvästä ja auttaa kehittämään tapahtumaa. Mutta omien mielipiteiden esittäminen faktoina ja talkoolaisten väheksyminen eivät sitä tee. Koepaikalla kaikki oli ilmeisesti mennyt hyvin ja ihmiset olleet tyytyväisiä. Hyvä niin!

Tulevana viikonloppuna on valmennusrenkaan toinen koulutus! Tellu on ollut viime päivät vähän alavireinen juoksuista ollen nyt suunnilleen kantoaika. Toivottavasti tekeminen saa sen olon kohenemaan.

Tellu, Siru ja Riesa jäällä nauttimassa keväästä.